hits

Jeg klarer ikke vente til julevasken

  • 12.10.2017, 19:47

Hvis det er noe jeg hater, så er det å vaske. Jeg er noe fisefin av meg, så oppvask er ikke favoritten min for å si det sånn. Men, når det kommer til julevask, så klarer jeg ikke glede meg mer! Det er bare noe med den stemningen når man vasker hele leiligheten i mens det spilles julemusikk i bakgrunnen. Jeg er veldig tradisjonell av meg, og julevasken tas endten 30. november eller 1. desember, alt etter hvordan timeplanen ser ut. Da skal det også pyntes til advent. 

Jeg sliter litt med å finne ut hva jeg skal holde meg opptatt med fram til juletiden. Jeg tror jeg gleder meg litt for mye. Det går nesten over både stokk og stein så snart jeg ser, hører eller leser noe som har med jul og gjøre. tidligere i dag fikk Fredrik et bilde av en stor palle med julebrus, av en kompis som jobber på europris, og jeg tuller ikke når jeg sier at vi stod ved siden av han før det var gått 3 minutter. 

Jeg merker at jeg må fylle timeplanen min med noe annet enn å tenke på jul. Jeg har lyst til å begynne å gå turer igjen, slik jeg gjorde hver dag før. Jeg er også veldig interessert i interiør, selv om jeg ikke er så flink med det. Det er noe jeg ønsker å forbedre meg i, så hvorfor ikke starte der? Ha en fin kveld:-)

Search

Bloggdesign