hits

Uken som gikk #8

  • 17.07.2017, 13:19

Ukens tanke: Jeg har hatt mye på hjernen denne uken, og jeg har vært veldig sliten. Mye på grunn av døgnrytmen min, som jeg for øyeblikket prøver å forandre. Jeg har sovet gjennom hele dagen og vært våken om natten, og det har vært helt grusomt, egentlig, men samtidig har dagene bare sust unna! Jeg har ikke klart å holde styr på datoene, og nå er det plutselig den 17. Jeg fokuserer veldig, og kanskje alt for mye på å få tiden til å gå. Det er virkelig ingenting å gjøre her, så jeg sitter her å ser på klokka bare. Jeg klarer ikke tenke på så mye annet enn hvor mye jeg gleder meg til flytting og ferie, så det er nok det som kommer til å stå i hodet mitt de to neste ukene også.

Ukens opptur: Vi har gjort veldig mye pakking, og jeg er snart ferdig med all klesvask, haha. Skikkelig opptur. 

Ukens nedtur: Jeg tror ikke jeg har hatt noe nedtur denne uken. Ikke som jeg kommer på i alle fall. Jeg har som sagt ikke gjort så mye annet enn pakking osv, så eneste kjipe må jo ha vært mensen da, haha.

Ukens craving: Nok en gang, cola:-) Gud så usunt, men gud så godt!

Ukens innkjøp: Jeg har faktisk kjøpt en fjernutløser! Jeg kjøpte en for noen år siden, men den funka aldri, og dumme lille meg på sikkert 14 år returnerte aldri og fikk penga tilbake, så etter det bomkjøpet har jeg ikke giddet å kjøpe ny. Men siden Fredrik er mye på jobb og søsteren (min tidligere fotoslave) bor 5 timer unna, er det ikke så lett å få bloggbilder, så jeg tok sjangsen på en ny og den funket ypperlig! Så fremover blir det nok lettere for meg å ta nye bilder til bloggen, og det er jeg veldig glad for:-)


// En liten #tb til min tidligere bloggtid, 2013.
 

Hege Kristin

17.07.2017 kl. 14:26
så fin oppsummering av uken din <3

Iselin Eriksen

17.07.2017 kl. 15:37
Hege Kristin: Tusen takk:-)

Search

Bloggdesign